VÅRE TJENESTER
Butikk
Scan Granitt AS
NY ADRESSE:
Nordre Fokserød 15
3241 Sandefjord

Åpningstider:
Mandag - Fredag:
07.30 - 16.30
Lørdag: ETTER AVTALE
SOMMERTENGT:
Uke 29 og 30


Vask/koketopp løsninger

Flere muligheter...


Vasker leveres enten som vanlig nedfelt, underlimt, underfreset eller planlimt

Planlimt (flushlimt) fungerer på den måten at det freses et spor ned i steinplaten som stålflensen på vasken ligger nedi. Toppen av stålvasken ligger da plant med toppen av steinplaten. Stilig og elegant!

Underlimt vask blir limt under steinplaten slik at det blir et innvending polert hull som er 3cm(tykkelsen av benkplata). Underlimte vasker kan ikke ha avrenningsbrett over oppvaskkummen. Avrenningsbrett er heller ikke så vanlig å benytte på steinplater da platene tåler ubegrenset med vannsøl. Det er også en fordel å få hele vasken med flens inne i skapseksjonen. Da slipper man å skjære ut i sideplatene og svekke styrken i kjøkkenbenkskapene. Noen levereandører av vasker har bedre løsninger på underliming enn andre. 

Underfreset vask blir freset 15-20mm opp i platen. Man får da en tynnere synlig kant innvending og en mindre dyp vask en ved underliming. 

Koketopper kan monteres som vanlig nedfelt eller planlimes. Når man skal planlime koketopper er det viktig å velge en modell som er beregnet for dette. Kantene på toppen må ha rette, skjærte kanter. 
Vi anbefaler planlimte koketopper da du minsker sansynligheten for skade på toppen betraktlig. I tillegg får du et elegant utseende og en topp det er mye lettere å holde ren.
vask-koketopp-losninger1.jpg
vask-koketopp-losninger2.jpg
vask-koketopp-losninger3.jpg